Contact

E-mail: info@jankleintjes.nl

Uw inbreng

U kunt op de webpagina’s van de schilderijen feedback geven. Wij stellen het zeer op prijs als u ons helpt de website verder te verbeteren. Heeft u informatie over een werk van Jan of Hedwig en wilt u die met ons en een groter publiek delen, stuur ons dan een bericht. En natuurlijk zijn we benieuwd als u ons iets kunt melden over een werk van Jan of Hedwig dat nog niet op onze site staat.

Dank

Heel veel mensen hebben al direct of indirect een bijdrage aan deze website geleverd. Die willen we daarvoor heel hartelijk danken. Zonder hen was deze site niet zo’n waardevolle informatiebron over Jan en Hedwig Kleintjes geworden. Met het risico onvolledig te zijn, noemen we toch graag de volgende personen aan wie we dank verschuldigd zijn:

Fosca Bosch-Kruimel, Jurn Buisman en Dunya Verwey, Jeroen Kapelle, Jan de Wal, Henk Osinga, Iet Erdmann, Lies van de Beek, Katinka van der Geest-Brood, John van Dyke, Freerk Kunst, Gerard Nanninga, Adriaan van Apeldoorn, Theo Kwakkel, Aart IJzerman, Jan Nitrauw, Betsy van de Wetering, Lodewijk Rondeboom, Henk Kemper, René Metselaar, San Pernet, Johan Hagen, Jan Steenbergen, Philine van der Vegte, Elke Middendorff, Elisabeth Saltet, Marianne Rendle, Jan Janssen.